SINOPSIS

Nakon što je Dejvin otac ubijen u oružanoj pljački, ona zajedno sa majkom i mlađim bratom posećuje rođake u Nju Meksiku. Tamo se sprijateljuje s mladim urođenikom Vulfom, koji joj pomaže da nađe unutrašnju snagu i pobedi svoje strahove.
Sedamnaestogodišnja devojka kreće na put od teške tuge i zbunjenosti do potpune transformacije, istovremeno otkrivajući ljubav i život posle tragedije. Ožalošćena majka je primorava da se preseli iz Atlantik Sitija u grad „atomsku bombu“, odnosno Los Alamos u Nju Meksiku. Dejvi više ne zna ko je, ni kako da se uklopi. Sve što joj je nekad bilo važno – prijatelji, ugled, žurke i očekivanja koja krase srednjoškolske dane – iznenada deluje beznačajno i Dejvi je sigurna da niko nema pojma kroz kakav haos ona prolazi. Ali kad upozna Vulfa, tajanstvenog urođenika koji istražuje okolne kanjone, oseća da on može da pronikne u njena najdublja i najskrivenija osećanja. Njihov snažan odnos pomaže Dejvi da se oporavi i smogne hrabrosti da krene u prvu veliku avanturu u svom životu.

Fotografije

Oči tigraOči tigraOči tigraOči tigraOči tigraOči tigraOči tigraOči tigraOči tigraOči tigra

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.