Odmetnik južnih mora

RAIDER OF THE SOUTH SEAS (1990)

Kanada, Novi Zeland
Reditelj: Chris Bailey

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.7/10

SINOPSIS

Jack (M. Henderson) često stvara probleme odraslima, koji su osnovali jedinicu civilne zaštite i stražare u selu, jer u svijetu vlada rat iako do njih nije došao. Podmeće im zamke u koje oni šeprtljavo upadaju i zaklinju se da će mu pokazati što ga ide. Zato mu ne vjeruju kad on i Bobby (D. O'Gorman) jedne noći na moru primijete neobičan jedrenjak koji kao da je došao iz prošlih vremena. Kad u izviđanje pošalju pilota Charlieaja (R. Hanna), njegov se avion sruši u more upravo u trenutku kad ugleda jedrenjak, a iz mora ga je izvukao jedini čovjek (G. Buza) na tom brodu. Mještani će uhvatiti sumnjivca, a kad ga ispita gradonačelnik Ted Grundy (R. Billing), gledatelji će doznati tko je od njih opasniji... ali mještani će vjerovati pogrešnome. Mnogo pametniji od odraslih bit će troje djece, Jack, Kate (R. Crowther) i Bobby.

Film koji će zbog pustolovnog i tajanstvenog ugođaja osobito rado gledati dječaci pustolovnog duha, ali i cijela obitelj.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.