Ocena: 5.4/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(20 glasova)

SINOPSIS

Film je zasnovan na prvoj knjizi iz popularnog serijala autorke Rišel Mid, u režiji Marka Votersa.
Radnja se dešava na Akademiji Svetog Vladimira koja ni po čemu nije obična privatna škola. To je tajno mesto na kome vampiri uče kako da koriste magiju, a dampiri (poluljudi-poluvampiri) prolaze kroz obuku kako bi mogli da ih zaštite.
Dampiri štite moroje, miroljubive, smrtne vampire, od zlih strigoja, pripadnika besmrtne vrste vampira koji žele da unište moroje.
Rouz Hetavej je dampirka i privatni čuvar svoje najbolje prijateljice Lize, vampirice i morojske princeze. Skrivale su se dve godine, ali su ipak uhvaćene i prisiljene da se vrate na akademiju, na mesto koje predstavlja najveću opasnost za njih. Rouz i Liza naći će se uhvaćene u mrežu zabranjenih ljubavi i zastrašujućih noćnih rituala, ali najveća pretnja od svih tek će uslediti - strigoji, najmoćniji i najopasniji vampiri na svetu, imaju vlastite planove za Lizu...

Fotografije

Vampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademijaVampirska akademija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.