Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 8.3/10
(8 glasova)

SINOPSIS

Rat na Kosovu, 1999. Albanci se bore protiv Srba, Srbi se bore protiv Albanaca. Komšije postaju neprijatelji. Prijatelji se međusobno ubijaju. Danica, mlada Srpkinja, živi u malom srpsko-albanskom selu na Ibru, sa svojim sinovima Danilom i Vladom. Muž joj je poginuo na ratištu i ona je u žalosti. Kad se na vratima njenog doma pojavi Ramiz, ozbiljno povređeni kosovski Albanac, i zatraži sklonište, primorana je da donese odluku: da li da ga preda srpskoj vojsci ili da mu spasi život. Danica i Ramiz su praktično komšije, pošto on živi na albanskoj obali reke, u neposrednoj blizini bolnice u kojoj se ona porodila. Sad su neprijatelji. Pomažući mu, ona ugrožava svoj život, kao i živote svoje dece. Zaljubljuju se jedno u drugo, ali njihovu klimavu sreću kvari ljubomorna komšinica Jelena. Danica polako shvata da nikako ne može izbeći posledice rata.

Fotografije

Najlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja mojaNajlepša je zemlja moja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.