poster

Dugo umiranje u jednom danu

The Long Day's Dying (1968)

dramski, ratni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: Peter Collinson

Ocena: 6.7/10

SINOPSIS

Tri britanska vojnika na neprijateljskoj teritoriji poslednjih dana Drugog svetskog rata. Svaki ima drugačiji pristup ratovanju i da bi preživeli misiju – i živi se vratili kući – moraju da se slože oko toga kako da nastave dalje.
Tri britanska vojnika na neprijateljskoj teritoriji poslednjih dana Drugog svetskog rata. Hemings, Bel i Bekli su ljudi koji u izgoreloj zgradi čekaju dolazak svog narednika. Hemings je pacifista, Bel je najstariji i najiskusniji, a Bekli je ratoborni sadista. Zarobljavaju Dobija, nemačkog oficira, koji ih obmanjuje da ga ostave živog, i nastavljaju potragu za narednikom, koga nalaze sa isečenim grkljanom. Provode noć u kući na farmi pre nego što krenu nazad i započnu puškaranje sa nemačkom patrolom. Bekli je ubijen, ali i Nemci su. Preostala dvojica, zajedno sa zarobljenikom, nastavljaju ka britanskoj teritoriji...

Fotografije

Dugo umiranje u jednom danuDugo umiranje u jednom danuDugo umiranje u jednom danu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.