poster

Jače od reči

Louder Than Words (2018)

Reditelj: Anthony Fabian
Pink Movies | 24.4.24. | 05:00

Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Ovaj inspirativni film zasnovan na istinitoj priči govori o Džonu (Dejvid Duhovni) i Brendi (Houp Dejvis), bračnom paru, koji pokušava da se oporavi posle tragične smrti svoje ćerke Marije. Dok pokušavaju da izađu na kraj sa otupljujućim bolom koji osećaju, pronalaze način da ispune ćerkinu želju koja je oduvek želela zdravlje i dobrobit svoj deci. Uz pomoć zajednice koju predvodi njihov dobar prijatelj Brus (Timoti Haton), osnivaju dečju bolnicu „Marija Fareri - zdravstvenu ustanovu opremljenu vrhunskom tehnologijom, koja celoj porodici pomaže da se oporavi od tragedije. Umesto da ih tragedija udalji jedno od drugog, Džon i Brenda na ovaj način veličaju svoju specijalnu devojčicu i pomažu hiljadama dece i njihovim porodicama.

Fotografije

Jače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od rečiJače od reči

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.