Ocena: 7.4/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(186 glasova)

SINOPSIS

Nakon iznenadne smrti voljene žene, Džon Vik dobija poslednji poklon od nje – štene bigla Dejzi i poruku u kojoj ga moli da ne zaboravi kako je to voleti. Džonova žalost biva prekinuta kada njegov Boss Mustang iz 1969. privuče pažnju sadističkog kriminalca Džozefa Tarasova. Kad Džon odbije da mu proda auto, Džozef i njegovi pomoćnici provaljuju mu u kuću, kradu auto, prebijaju ga do nesvesti i ubijaju Dejzi, ali nisu svesni da su upravo probudili jednog od najbrutalnijih ubica ikad viđenog u svetu podzemlja. Džonova potraga za ukradenim autom odvlači ga u delove Njujorka koje turisti nikada neće videti, podzemni svet kriminala kojim je Džon Vik jednom vladao. Džon uskoro saznaje da traži sina Viga Tarasova, okrutnog ruskog šefa i svog bivšeg partnera, koji mu ucenjuje glavu u nadi da spase svoje dete. Kako bi preživeo, Džon opet postaje nemilosrdni ubica i upušta se u borbu sa Vigom i njegovim vojnicima u kojoj možda niko neće preživeti.

Fotografije

Džon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon VikDžon Vik

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.