SINOPSIS

Kad biste mogli da se vratite u svoje tinejdžerske dane, da li biste nešto promenili? Ketlin Tarner koristi tu mučnu priliku kao Pegi Su, koja odlazi u svoju prošlost, neposredno pre nego što je završila školu.
Nominovana za tri Oskara, uključujući i onog za najbolju glumicu, Ketlin Tarner glumi Pegi Su Bodel, lepu, veselu majku dvoje dece, koja se nedavno razvela od muža Čarlija (Nikolas Kejdž). Na 25-godišnjici mature, Pegi pokušava da zaboravi bračne probleme obnavljajući stara prijateljstva. Pitajući se da li je donela prave odluke u životu, Pegi Su dobija šansu da pokuša ponovo, kad se, upavši u vremenski vrtlog, vraća u svoje tinejdžerske dane 1960. Naoružana predznanjem (scena u kojoj grdi nastavnika matematike je posebna poslastica), Pegi Su mora da ponovi korake koji su je doveli do nesrećnog braka sa svojom ljubavlju iz škole, Čarlijem. Da li će štreber Ričard Norvik (Bari Miler), koji je oduvek potajno zaljubljen u Pegi Su i koji je do 1985. postao milioner, kompjuterski mogul, ovog puta osvojiti njeno srce umesto nepouzdanog Čarlija?

Fotografije

Pegi Su se udajePegi Su se udajePegi Su se udajePegi Su se udajePegi Su se udajePegi Su se udajePegi Su se udaje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.