poster

Grad čudesa

Monster High: Scaris, City of Frights (2013)


Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

Clawdeen je prava ljubiteljica mode, a kad sazna da ima priliku otići na Scaris: Grad Čudesa, ona poludi. Tamo Clawdeen studira modu sa svojim najboljim prijateljima iz Monster Higha. Ne samo da joj studiranje ide jako dobro, već joj njezina -Monatella Ghostier stvarno od velike pomoći, a ona upoznaje Clawdeen sa ljudima poput Catrine DeMew, Jinafire Long i Skelita Calaveras.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Oli (2017)

    image
    Priča o izbirljivom dečaku Oliju, koji kada napokon popusti i proba novu hranu, postaje ono što jede i dobija supersile hrane koju je pojeo!
  • Neverovatna priča o džinovskoj krušci (2017)

    image
    Najbolji prijatelji, slon Sebastijan i mačka Miću, žive u mirnom primorskom mestu Suncogradu. Svi žive srećno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Džejbi ne...
  • Werner - Gekotzt wird später! (2003)

    image
    A balls-out German animated comedy about three alcoholic friends who embark on a road trip.
  • Barbi na Labudovom jezeru (2003)

    image
    Barbi ponovo oživljava u svom trećem animiranom filmu zasnovanom na dragoj bajci, uz sjajnu muziku Čajkovskog. Barbi je Odeta, mlada ćerka jednog pekara, koja...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.