SINOPSIS

Džesika Bil tumači glavnu ulogu u francuskoj drami (The Tall Man) iz 2012. godine, reditelja Paskala Lužija. Lokalnoj medicinskoj sestri nestaju deca i ona kreće u potragu. Ali, ubrzo otkriva da su stvari mnogo mračnije nego što je i pomišljala.
Legenda kaže da je za nestanke dece u gradiću Kold Rok kriva osoba koju znaju kao "Visokog čoveka".
Džulija je lokalna medicinska sestra, čiji je muž umro pre nekoliko godina. Kada i njoj nestanu deca, pokušava da sama krene u potragu. Ali, ubrzo otkriva da su stvari mnogo mračnije nego što je i pomišljala. Žitelji grada odbijaju da joj pomognu.

Fotografije

Visoki čovekVisoki čovekVisoki čovekVisoki čovekVisoki čovek

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kutija za igračke (2018)

    image
    Porodica kreće na putovanje po pustinji kamperom koji se pokvari daleko u vreloj pustari. Ubrzo shvataju da kamper krije jezivu tajnu i da smrt čeka jedno po jedno.
  • Dosije Pelikan (1993)

    image
    Mlada i ambiciozna studentkinja Darbi Šo ima svoju teoriju o ovom slučaju, o kojem je sastavila izveštaj i pokazala ga svom profesoru i ljubavniku. Njen izveštaj,...
  • Englez (1999)

    image
    Nakon što naš glavni junak Dejv napokon i lično upozna Eda, prijatelja njegove kćeri, koji ga je i obavestio o njenoj smrti, otkriva kako je bila u vezi s...
  • Ples sa zločinom (1947)

    image
    Vozač taksija u Londonu infiltrira se u bandu kriminalaca i odlučuje razotkriti grupu i njihovog vođu.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.