Ocena: 7.3/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(11 glasova)

SINOPSIS

Sandra saznaje da je otpuštena s posla u maloj fabrici solarnih panela. Saznajemo da je bila na dugom bolovanju, lečila se od depresije, i da se ostalih šesnaestoro kolega snašlo i bez nje. Njima je postavljen izbor – ili će sačuvati njeno radno mesto ili će dobiti bonus od 1000 evra. Pogađate – biraju novac. Na osnovu tehnikalije, Sandri je obećano ponovno glasanje i ona ima jedan vikend da pokuša da uveri kolege da se odreknu bonusa, a da ona ostane zaposlena. Dvoje prijatelja su već glasali za nju, na njoj je da uveri još sedmoro. Uz podršku muža Manua i koleginice Žilijet, navučena na lekove za smirenje, sklona panici i očajanju, Sandra kreće na misiju uveravanja.
Štos je u tome što su njeni argumenti legitimni, ona je dobar radnik i još važnije, pristojno ljudsko biće, pride ima dvoje djece i kredit za kuću, pa joj je posao preko potreban. Međutim, i argumenti onih koji su glasali protiv takođe su uverljivi, u većini slučajeva. Jedni preživljavaju na jednoj plati, drugi su se upravo razveli, treći imaju kredite za kuću, četvrti su relativno sveži na poslu, pa još nisu stali na noge, peti su imigranti i svaki cent im znači, šesti se plaše osvete šefova, jer ako ona ne nastrada, možda će oni. Neki su, međutim, jednostavno sebični: nemaju oni ništa protiv Sandre, ali, eto, baš su planirali da srede auto ili da promene nameštaj na terasi.
Da li 1.000 eura zaista vredno života jedne osobe?

Fotografije

Dva dana, jedna noćDva dana, jedna noćDva dana, jedna noćDva dana, jedna noćDva dana, jedna noćDva dana, jedna noćDva dana, jedna noćDva dana, jedna noć

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.