SINOPSIS

Psihoterapeutkinja Ketrin Din praktikuje novi metod lečenja, koji joj omogućava da “uđe” u mozak svojih pacijenata. Saznavši za njene sposobnosti obratiće joj se za pomoć FBI agent. On će joj objasniti da je uhvaćen serijski ubica Karl Starger, koji kidnapuje žene i potom ih zaključava u tajnu prostoriju gde one vremenom umiru. Problem je što je ubica u komi iz koje se neće probuditi, tako da više ne mogu da otkriju gde je smestio poslednju žrtvu, kojoj su odbrojani sati. Ketrin Din započinje trku sa vremenom u nadi da će prodreti u Karlov prljavi mozak i izvući neophodne podatke. Na kraju, Stargerova poremećena ličnost postaće pretnja i za nju samu.

Fotografije

ĆelijaĆelijaWarner BrosWarner BrosĆelijaĆelijaWarner BrosWarner BrosWarner BrosĆelijaĆelijaĆelijaĆelijaĆelijaĆelija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nevidljivi čovek (2000)

    image
    Posle više godina eksperimentisanja dr Sebastijan Kejn, briljantan, ali arogantan i egocentričan naučnik, uspešo je prebacio sisare u nevidljivo stanje i zatim ih...
  • Invazija insekata (2001)

    image
    Horor film o ogromnoj bubašvabi ubici...
  • Kendimen (1992)

    image
    Helen Lyle je studentkinja koja odluči pisati o lokalnim legendama i mitovima. Poseti jedan deo grada u kojem saznaje za legendu o Candymanu, jednorukom čoveku...
  • Skitnica Henri Li Lukas (2009)

    image
    Istinita priča o serijskom ubici Henriju Liju Lukasu, koji je osuđen za 11 ubistava, ali kome se pripisuje da je širom Amerike za pet godina ubio čak 600 ljudi.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.