Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(23 glasova)

SINOPSIS

Kapetan Gritam i admiral Hud ispituju kapetana Vilijama Blajdža na suđenju u kojem on pokušava da objasni koji su događaji doveli do gubitka komande na brodu "Baunti". Kapetan Blajdž okupio je posadu i krenuo na putovanje brodom prema Tahitiju. Na brodu je i njegov prijatelj, mladi i ambiciozni Kristjian Flečer. Kako bi dobio na vremenu, Blajdž odlučuje da otplovi oko Rta Horna, rutom koja je nesigurna i nepoznata. Posada jedva preživljava taj poduhvat, što samo povećava napetost i nezadovoljstvo zbog njegovog izuzetno okrutnog nametanja discipline. Kada napokon stignu na ostrvo, rajska atmosfera briše sećanje na sve sukobe i probleme. Flečer se zaljubljuje i upušta u strastvenu ljubavnu vezu s tahićanskom princezom, što još više uništava disciplinu i razara prijateljstvo između njega i kapetana.Vreme je povratka i posada nerado napušta ostrvo, a sukobi na brodu se nastavljaju. Kad kapetan bude naredio povratak istim opasnim putem, Flečer donosi sudbonosnu odluku i preuzima brod.

Fotografije

Pobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu BauntiPobuna na brodu Baunti

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.