SINOPSIS

Najbolji prijatelji Mič i Elizabet na koledžu sklapaju pakt da će se venčati ako deset godina posle diplomiranja i dalje budu sami. Deset godina je prošlo, pa samac Mič polazi na put kako bi ispunio dogovor...
Prvog dana koledža, Elizabet Karter upoznaje Miča Bekera i odmah se sprijateljuje s njim. Ona je za Miča uvek bila nešto više od prijateljice. Na dan diplomiranja, Elizabet šokira Miča ponudivši mu nešto što ne može da odbije. Predlaže da, ako niko od njih ne bude imao partnera za deset godina, treba da se venčaju! Deset godina kasnije Mič je i dalje samac. To i nije neko veliko iznenađenje, jer nikad nije preboleo Elizabet, za koju veruje da je odavno udata. Međutim, njegov najbolji prijatelj Dejv mu govori da se nije udala i da je još uvek sama. Videvši to kao svoju drugu šansu, Mič ostavlja sve i putuje širom zemlje da bi prihvatio Elizabetinu ponudu. Ubrzo shvata da to neće biti tako jednostavno kao što se nadao.

Fotografije

Dogovor o venčanjuDogovor o venčanjuDogovor o venčanjuDogovor o venčanjuDogovor o venčanjuDogovor o venčanju

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.