Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Uoči venčanja princeze Elizabete, grupa biznismena želi da priredi zabavu u čast kraljevskog venčanja. Tokom racionalizacije potrošnje hrane, oni žele da zakolju nezakonito uzgajenu svinju. Nažalost, neko ukrade svinju…
Pokušaji jednog britanskog para da zaobiđe pravila racionalizacije potrošnje hrane, izazovu niz haotičnih dešavanja u ovoj satiričnoj komediji smeštenoj u Englesku posle Drugog svetskog rata. Centralna figura zavere dotičnog bračnog bara je ogromna krmača koju je nezakonito uzgajio lokalni farmer. Uočivši priliku da omasti brk tokom nestašice svinjetine, ambiciozna Džojs Čilvers ubedi svog povučenog muža da ukrade svinju. Na nesreću Čilversovih, savesni inspektor za hranu je na dužnosti i odlučan je da spreči svaku nezakonitu radnju. Pokušaji bračnog para da sakrije svinju sjajan su materijal za haotičnu, a povremeno i grotesknu farsu.

Fotografije

Privatna zabavaPrivatna zabavaPrivatna zabavaPrivatna zabava

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.