Ocena: 3.2/10
Ocena korisnika: 6.6/10
(11 glasova)

SINOPSIS

Od producenata filmova GOL i GOL 2 dolazi poslednji nastavak ove akcijom nabijene fudbalske trilogije. Uz stvarno svetsko fudbalsko prvenstvo u pozadini radnje, ovo je priča o dvojici igrača - Lajamu Adamsu (J. J. Fields) i njegovom najboljem prijatelju i kolegi iz Real Madrida, Čarliju Brajtvajtu (Leo Gregory). Njihovo zajedničko putovanje, u kome igraju za svoju domovinu, Englesku, vodi ih u središte najveće fudbalske pozornice na Zemlji, a ispunjeno je humorom, romansom, tragedijom i iskupljenjem. Lajamov svet u potpunosti će se okrenuti kad dobije ponudu baš na vrhuncu svoje profesionalne karijere. Ovo je takođe priča i o odrastanju mladog Lajama, koji će se konačno suočiti s odgovornostima na terenu i van njega...

Fotografije

Gol 3: Svetski prvaci!Gol 3: Svetski prvaci!Gol 3: Svetski prvaci!Gol 3: Svetski prvaci!Gol 3: Svetski prvaci!Gol 3: Svetski prvaci!Gol 3: Svetski prvaci!

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.