SINOPSIS

Njujorčanka Mej vraća se u rodni grad Aman, u Jordanu, na svoje venčanje. Ubrzo nakon što se sretne sa sestrama i roditeljima, niz porodičnih i kulturoloških sukoba natera Mej da preispita veliki korak koji želi da napravi.
Svako bi rekao da Mej Brenan ima sve – inteligentna je, lepa, njena nedavno objavljena knjiga je dobila odlične kritike i planira da se uda za svog voljenog verenika Zijada, istaknutog njujorškog naučnika. Ali ubrzo nakon što stigne u svoj rodni grad Aman na venčanje, njen naizgled savršen život počinje da puca po šavovima. Njena tvrdoglava majka Nadin, nanovo rođena hrišćanka, ne odobrava brak sa Zijadom, muslimanom, i čvrsta je u svojoj odluci da ne prisustvuje venčanju. Njene sestre Dalija i Jasmin ponašaju se kao buntovne tinejdžerke, a njen otuđeni otac Edvard, koji se nedavno ponovo oženio, nespretno pokušava da poboljša odnos sa Mej. Suočena sa ranama davno rasturene veze svojih roditelja i neizbežnim sudarom staromodnih i savremenih vrednosti, Mej počinje da se pita kuda ide njen život. Ubrzo, njen pažljivo izgrađen svet počne da se raspada dok se ona sama bori sa ličnim istinama.

Fotografije

Leto za Mej

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.