poster

Tomova i Džerijeva velika avantura

Tom and Jerry's Giant Adventure (2013)

Cartoonito CEE | četvrtak | 07:55

Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 10/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Tom i Džeri žive sa Džekom u parku napravljenom po ugledu na bajke. Džek očajnički želi da spase park od pohleponog milijardera. Zahvaljujući čarobnom pasulju, odlaze u magičnu zemlju kojom vlada zao i gladan džin.
U ovoj obradi klasika „Jaša i čarobni pasulj“, naši omiljeni mačka i miš ponovo rešavaju svoje nesuglasice, istovremeno pomažući Džeku, mladom vlasniku zabavnog parka koji ne posluje baš najbolje. Sve se menja kad iz nekoliko zrna čarobnog pasulja izraste ogromna stabljika koja doseže do neba i uz koju se Džek, Tom i Džeri penju u ludu avanturu kako bi se dočepali guske koja leže zlatna jaja. Ali kakva opasnost i i smicalice ih čekaju kad dođu do vrha?

Fotografije

Tomova i Džerijeva velika avanturaTomova i Džerijeva velika avanturaTomova i Džerijeva velika avanturaTomova i Džerijeva velika avanturaTomova i Džerijeva velika avanturaTomova i Džerijeva velika avanturaTomova i Džerijeva velika avantura

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.