poster

Plaćenici

Back in the Day (2005)

Reditelj: James Hunter

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 4.5/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Trenutak odluke će doći.
Reggie Cooper (Ja Rule) živi sa svojim ocem (Giancarlo Esposito) kako bi se klonio agresivnih bandi koje su ga skoro koštale života kada je bio tinejdžer. Nakon što mu je otac ubijen, njegov mentor iz socijalne službe, J-Bone (Ving Rhames) pokušava ga izvesti na pravi put, no mladić se oda kriminalu. Upleten je u ubojstvo lokalnog propovjednika (Joe Morton), čija kći (Tatyana Ali) kasnije razvije bliski odnos s Reggiejem.
U produkciji Stephena Baldwina nastala je ova vrlo dobra kriminalistička drama, koja je premijeru imala na festivalu u Cannesu. Glavnu ulogu ponijeli su nekada vrlo popularan reper Ja Rule te Ving Rhames, kojeg se sjećamo iz Pulp Fiction, Mission: Impossible i Dawn of the Dead. Osim njih, ne smijemo zaboraviti Pam Grier (Jackie Brown) i Joea Mortona, u filmu koji prikazuje patnju i surov život u getu, snagu ljudskog duha i oprosta te životno važne odluke koje se moraju donijeti želi li se uzdići iz pakla u kojem se odrasta.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.