SINOPSIS

„Klovnovi“ je priča o trojici prijatelja koji su pre trideset godina nastupali kao klovnovski trio. Oskar, Viktor i Maks, razišli su se zbog svađe i godinama radili samostalno.
Oskar, Maks i Viktor su na početku karijere oformili superpoznati klovnovski trio Basters. To im je pomoglo da stvore svoje ostrvce slobode usred nepomične močvare otupelosti za vreme komunističkog režima u nekadašnjoj Čehoslovačkoj. Međutim, burno neslaganje uslovilo je njihov rastanak. Klovnovi koje je nacija obožavala, otad se ne podnose. Posle trideset godina imigracije, Oskar se vraća da završi svoju umetničku karijeru u Pragu. Na sastanku sa bivšim prijateljima dolazi do neizbežnog sukoba. Da li će sjaj nekadašnjih dana slave zapaliti varnicu koja će ih opet pokrenuti? Čak i posle toliko vremena, postavlja se isto pitanje: ko će se poslednji smejati?

Fotografije

KlovnoviKlovnoviKlovnoviKlovnoviKlovnoviKlovnoviKlovnoviKlovnoviKlovnoviKlovnovi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.