Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(4 glasova)

SINOPSIS

„Vremenske prilike u budućnosti“ je portret usamljene tinejdžerke koja utočište od nestabilnog porodičnog života pronalazi u nauci i prirodi. Kad ju je napustila samohrana majka sanjarka, odlučuje da uzme opstanak u svoje ruke.
Loduri je 13-godišnja usamljena tinejdžerka, opsednuta prirodom i ekološkim katastrofama. Njena baka Greta je požrtvovana medicinska sestra, propala od alkohola i životnih razočaranja. Kad samohrana majka sanjarka iznenada napusti Loduri, ona odlučuje da uzme opstanak u svoje ruke, primoravajući sebe i Gretu da veruju jedna drugoj i uskoče u nepoznato. Film govori o pronalaženju hrabrosti za preživljavanje promena, dok duhovite i jasne likove na izvanredan način tumače Ejmi Madigan, Lili Tejlor i zvezda u usponu, Perla Hejni-Žardin.

Fotografije

Vremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnostiVremenske prilike u budućnosti

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.