Ocena: 7.7/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

Šokantno iskren pogled na to kako ulični diler relativno lako može da se uzdigne do vrha kartela. „Kako zaraditi novac od prodaje droge“ je unutrašnji vodič kroz nasilnu, ali izuzetno unosnu industriju droge.
Šokantno iskren pogled na to kako ulični diler relativno lako može da se uzdigne do vrha kartela. „Kako zaraditi novac od prodaje droge“ je unutrašnji vodič kroz nasilnu, ali izuzetno unosnu industriju droge. Ispričan iz ugla bivših dilera droge i pun intervjua sa pravim predstavnicima, Raselom Simonsom, Suzan Sarandon i Dejvidom Sajmonom (tvorcem filma „Doušnici“), film vam daje lekciju kako treba da osnujete svoje carstvo droge prikazujući korupciju koja stoji iza „rata protiv droge“.

Fotografije

Kako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeKako zaraditi novac od prodaje drogeFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTL

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Plan za ubistvo padobranom (2018)

    image
    U martu 2018. Emil Kilijers je osuđen za pokušaj ubistva svoje supruge Viktorije. Ona je iskočila iz aviona sa 1.200 metara, kada joj je padobran katastrofalno...
  • Ubistvo u Prezidiju (2005)

    image
    Snimljeno prema istinitoj priči, ovaj zastrašujući triler se zasniva na jezivim događajima u vezi sa ubistvom, koje se dogodilo unutar Presidija, jedne od...
  • Vuli Mamut: autopsija (2014)

    image
    Serija prati tim stručnjaka za mamute i kloniranja, koji izvode istorijsku autopsiju u Sibiru, u pokušaju da ovog giganta ledenog doba vrate u današnje vreme.
  • Plaža tigar ajkula (2016)

    image
    Dr Nil Hameršlag odgovara na ključna pitanja nauke o tigar ajkulama - gde se ove ajkule pare, gde trudne ženke nose mladunce, i gde ih rađaju?
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.