SINOPSIS

Mladi pariski advokat se seli u provinciju i upada u seksualnu, političku i religioznu spletku u srednjevekovnoj Francuskoj, dok ga nagovaraju da brani neobičnog klijenta optuženog za ubistvo.
Ričard Kurtoa se 1452. godine seli iz Pariza u selo Abevil, koje poseduje i kojim vlada vlastelin Žan D'Ofer. Kurtoa je advokat i vlastelin ga je unajmio da bude javni pravobranilac onih koji ne mogu da priušte svog zakonskog zastupnika. U jednom od prvih Kurtoinih slučajeva, on mora da brani svinju optuženu za ubistvo deteta. Kurtoa uskoro otkriva da svinja pripada Samiri, prelepoj Romkinji i zaljubljuje se u nju. Ako izgubi svinju, izgubiće i mnogo štošta uz nju, i da bi obradovao Samiru lepim vestima, Kurtoa mora da dokaže svinjinu nevinost – što znači da mora da nađe pravog ubicu.

Fotografije

Vreme svinje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Osnove kriminala: Ubojica (2021)

    image
    Amy i Travis surađuju s njegovom bivšom partnericom, a serijski ubojica i napad na Travisa čine ovo njihovim dosad najopasnijim slučajem.
  • Pobuna nevinih (2018)

    image
    Drama. Francuska 1911. Louise Perreau spaja kraj s krajem i odgaja 10-godišnjeg sina Gastona. U Parizu joj ponude novi posao pa se počinje nadati boljem životu....
  • Banda iz Osa (2011)

    image
    Johana želi da promeni svoj život i napusti kriminalne bande u gradu Osu tokom 30-ih godina 20. veka, ali što se više trudi, sve se više upliće.
  • Profesorkin zločin (2008)

    image
    Keri je atraktivna profesorka istorije koja odlučuje da pomogne problematičnom učeniku, ne sluteći da je on osmislio nemilosrdan plan, kako bi je stavio u...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.