poster

Wounded

WOUNDED (1997)

Reditelj: Richard Martin

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 5.5/10

SINOPSIS

Julie Clayton (M. Amick) sa svojim zaručnikom Donom Powellom (R. J. Paul) živi u divljini i pomaže medvjedima. No jednoga jutra zateći će ih neugodno iznenađenje - netko je poubijao mnoštvo medvjeda. Slučaj će istražiti FBI, no tijekom istrage lovokradica koji je to učinio - Hanaghan (A. Pasdar), hladnokrvno će ubiti Dona te policijskog istražitelja, ali i teško raniti Julie. Ipak, slučaj se neće zaustaviti na tome. Ranjena Julie uskoro će početi dobivati prijeteća pisma u bolnicu te će joj jasno biti stavljeno na znanje da ubojica neće samo tako dopustiti da ga raskrinka. Prestrašena i malodušna Julie ipak će se trgnuti uz pomoć detektiva Rollinsa (G. Greene), koji se upravo vratio s rehabilitacije od ovisnosti o alkoholu...

Vrlo solidan film, na tragu kino-hita "Hunted" s Beniciom del Torom i T. Lee Jonesom u glavnim ulogama, koji ne pokušava podilaziti gledateljima, čija je radnja iznimno jednostavna i linearna te se prati s lakoćom, ali i uspijeva zainteresirati svojom nenametljivom dinamikom. Nikada ne bombardira non-stop akcijom ili izrazitom ekspresivnošću zbivanja. Zanimljivo je spomenuti i da se u filmu pojavljuju zvijezda Twin Peaksa - M. Amick te uvijek rado viđeni G. Greene (Ples s vukovima, Život na sjeveru, Malo drvo).

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.