SINOPSIS

Intergalaktički lov na blago počinje kad hrabri tinejdžer Džim Hokins nalazi mapu najvećeg blaga u svemiru. Kao radnik na blistavoj solarnoj galiji, Džim se sprijateljuje s brodskim kuvarom, kiborgom Džonom Silverom.
Petnaestogodišnji Džim Hokins nalazi mapu ogromnog gusarskog blaga koje se nalazi u svemiru. Priča prati veličanstveno Džimovo putovanje kroz paralelni svemir na blještavoj svemirskoj galiji. Sprijateljivši se sa Džonom Silverom, harizmatičnim brodskim kuvarom kiborgom, koji je polučovek, a polumašina, Džim napreduje pod njegovim vođstvom, dok se zajedno s vanzemaljskom posadom bori protiv supernova, crnih rupa i razbesnelih svemirskih oluja. Ali još veća opasnost mu preti kad otkrije da je njegov verni prijatelj Silver zapravo prepredeni gusar koji sprema pobunu. Suočen s izdajom koja mu razdire dušu, Džim postaje muškarac koji pronalazi snagu da se suoči sa pobunjenicima i pronađe „blago“ veće nego što je ikad zamišljao.

Fotografije

Planeta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagomPlaneta sa blagom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.