SINOPSIS

Nakon zajedničkog odlaska sa božićne proslave njihove kompanije, Dejvid (Brian Geragthy, „Narednik Džejms“) i Emili (Alice Eve, „Odgovor za deset“) doživljavaju neobičan obrat svog improvizovanog prvog sastanka kada njihov kolega s posla Kori (Josh Peck, „Ludilo“) zatraži da usred noći stanu pored bankomata. Ono što je trebalo da bude rutinsko podizanje novca pretvara se u krvavu bitku za opstanak kada se pojavi nepoznati muškarac i zatoči ih u kiosku sa bankomatima. Zimska temperatura postaje sve ledenija, svitanje je udaljeno još satima i nemaju izbora nego da pristanu na smrtonosnu igru mačke i miša ako žele da prežive noć. Uz krajnju napetost, Bankomat je jedan od najšokantnijih i najneizvjesnijih trilera proteklih godina.

Fotografije

BankomatBankomatBankomatBankomatBankomatBankomat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Mračna polovina (1993)

  utorak
  image
  Tad Bomon je uspešni pisac koji je zaradio pristojne pare od serije detektivskih romana koji su postigli veliki uspeh kod studentske čitalačke populacije. Tad ima...
 • Zlo u nama (2018)

  utorak
  image
  Anđela (Florence Pugh) i Džekson (Ben Lloyd-Hughes) brat su i sestra koji rade kao prevaranti. Zarađuju na ljudima koji tuguju i žaluju, pa su stoga ranjivi, i...
 • Vučija družina (1984)

  utorak
  image
  Devojka zaspi u seoskoj kući i u uznemirujućem snu vidi vukove sa prozora svoje spavaće sobe.
 • Asimilacija (2019)

  utorak
  image
  Three friends making a web series about their town discover that their neighbors are being killed and replaced by creatures who are perfect copies of their victims.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.