poster

Surfovanje

Drift (2013)

dramski, sportski, biografski | Australija
CineStar TV | 18.5.24. | 02:55

Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Smešten u udaljenom gradu na izvanrednoj i nerazuđenoj australijskoj obali početkom 1970-ih, „Surfovanje“ pripoveda priču o dvojici braće na samom početku razvoja moderne surferske industrije.
Australija, 1970-ih. Braća Keli, Endi i Džimi imaju zajedničku strast: jahanje na velikim talasima. Kad su bili deca, njihova majka je pobegla iz Sidneja u Margaret River, uspavani obalski gradić u kom divljaju najizazovniji i najopasniji svetski talasi. Narednih dvanaest godina dečaci su usavršili svoje surfersko umeće, uvek tražeći savršen talas. Razdragani Džimi je nadareni surfer i pronalazač, ali polako tone u svet kriminala kako bi izbavio porodicu i platio dug. Endi donosi važnu odluku. Napušta siguran posao i oslanja se na Džimijeve surferske izume i sopstveno poslovno umeće, pa pokreće posao sa surferskom opremom. Smišljaju dizajn dasaka, ručno izrađuju kombinezone za surfovanje i prodaju robu iz svog kombija. Dobivši ohrabrenje od novih prijatelja, putujućeg boemskog fotografa i reditelja Džej Bija i njegove božanstvene partnerke Lani, surferke s Havaja, koja greje srca dvojice braće, oni počinju da traže način da prošire posao.

Fotografije

SurfovanjeSurfovanjeSurfovanjeSurfovanjeSurfovanjeSurfovanje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.