poster

Dodela EE nagrada Britanske akademije za film 2014.

The EE British Academy Film Awards 2014 (2014)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Reditelj: Nikki Parsons

Ocena: 6.3/10

SINOPSIS

Britanska akademija za film nagrađuje najbolja ostvarenja iz svih delova sveta prikazana u britanskim bioskopima tokom protekle godine. Dodela nagrada održaće se 16. februara 2014. u Kraljevskoj operi u londonskom Kovent gardenu.
Britanska akademija za filmsku i televizijsku umetnost podržava, razvija i promoviše umetnički pristup igranoj strukturi – na filmu, televiziji i video igricama – tako što pronalazi i nagrađuje izuzetna ostvarenja, inspiriše stvaraoce i koristi društvu. Kao vodeća humanitarna organizacija koja podržava umetnički pristup igranoj strukturi, BAFTA omogućava javnosti da vidi i uživa u najkreativnijim ostvarenjima. Britanska akademija za film nagrađuje najbolja ostvarenja iz svih delova sveta prikazana u britanskim bioskopima tokom protekle godine. Dodela nagrada održaće se 16. februara 2014. u Kraljevskoj operi u londonskom Kovent gardenu.

Fotografije

Dodela EE nagrada Britanske akademije za film 2014.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.