Ocena: 8.4/10
Ocena korisnika: 9/10
(12 glasova)

SINOPSIS

Betmen se vraća u Gotam posle nekoliko mirnih godina da bi se obračunao s novim napadima mračnih sila. U drugom delu, junak se bori protiv svog neprijatelja Džokera, ali i militarizovanog Supermena, koji sprovodi pravdu u ime SAD.
Mračni vitez i njegov pomoćnik Robin se konačno vraćaju u Gotam i imaju tračak nade da će zbaciti strašne Mutante koji terorišu njegov grad. Pošto je Betmen opet u centru pažnje, široka medijska pokrivenost budi još gore zlo u ludnici Arkam, Džokera! Pošto im je suđeno da zauvek budu smrtni neprijatelji, Džoker kuje zlokobni plan koji bi mogao da odvuče Betmena u svet ludila. Bliži se globalna katastrofa u Gotamu, a zajedno sa njom i poznato lice, Čelični čovek, koji je ovoga puta svestan Betmenovog postojanja. Svedok je neumornog rata sa zločinom koji vodi ostareli Mračni vitez, dokazujući da su hrabrost i odlučnost zaista beskonačni.

Fotografije

Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2Betmen Povratak mračnog viteza 2

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.