Ocena: 7.7/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(34 glasova)

SINOPSIS

Ova animirana priča prati Emeta, običnu LEGO figuricu, koga slučajno proglase za najizvanredniju osobu i ključni faktor za spašavanje sveta. Emet se priključuje družini neznanaca i svi zajedno kreću da zaustave zlog tiranina.
Prvi dugometražni LEGO film prati Emeta, običnu, poslušnu, savršeno prosečnu LEGO figuricu, koga proglase za najizvanredniju osobu (Majstor graditelj) i ključni faktor za spašavanje LEGO sveta. Emet se priključuje družini neznanaca – kojoj pripadaju Stari mistik i LEGO Betmen – u epskom poduhvatu da zaustave zlog tiranina u nameri da zalepi ceo svemir. Za taj poduhvat, Emet je beznadežno i urnebesno nespreman. Sada je sudbina sveta u njegovim majušnim žutim rukama. Pored najpopularnijih LEGO figurca, u filmu se pojavljuje nekoliko novih likova, a svi zajedno pozivaju obožavaoce da iskuse jedinstveni LEGO svet, kakav do sada nisu videli. Pripremite se za… Najbolje sastavljen film na svetu!

Fotografije

LEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO filmLEGO film

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.