Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(90 glasova)

SINOPSIS

Vilijam Taker (Hju Grant) je vlasnik knjižare na Noting Hilu u zapadnom Londlnu, koji živi zajedno sa ekscentričnim prijateljem Spajkom (Ris Ifans). Jednog dana, u Vilijamovu knjižaru ušeta Ana Skot, ljupka i poznata glumica iz Amerike, koja snima film u Londonu. Ljubazna i šarmantna, ona kupuje jednu knjigu od Vilijama. Njihova veza tu bi se završila da par minuta kasnije Vilijam nije istrčao napolje da kupi sok. Žureći da se vrati u knjižaru, naleće na Anu i prosipa sok po njenoj bluzi. Pošto živi u blizini, Vilijam joj ljubazno nudi da svrati do njega i opere fleku. Ana prihvata ponudu i zahvaljuje mu se poljupcem, koji nju iznenađuje više nego njega. Vremenom, Ana i Vilijam se bolje upoznaju, ali biti s najtraženijom ženom na svetu nije lako – ni u društvu najbližih prijatelja, ni pred novinarima koji su uvek željni senzacija.

Fotografije

JA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEMJA U LJUBAV VERUJEM

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.