SINOPSIS

Kvazimodo, zvonar Bogorodičine crkve, od rođenja je živeo zatvoren u katedrali. Kao mladić napušta osamu i bezbednost svoje kule i lutajući pronalazi prvog pravog prijatelja, prelepu Ciganku Esmeraldu.
Inspirisan čuvenim romanom Viktora Igoa, Dizni nam donosi herojske avanture Kvazimoda, nežnog i usamljenog zvonara Bogorodičine crkve. Na nagovor svojih urnebesnih ortaka gargojla, Viktora, Hjuga i Laverna, Kvazimodo napušta osamu i bezbednost svoje kule i lutajući pronalazi prvog pravog prijatelja, prelepu Ciganku Esmeraldu. Najneobičniji od svih junaka, Kvazi se bori da spase ljude i grad koji voli, istovremeno nam pomažući da vidimo ljude onakvima kakvi zaista jesu, a ne samo kako izgledaju.

Fotografije

Zvonar Bogorodičine crkveZvonar Bogorodičine crkveZvonar Bogorodičine crkveZvonar Bogorodičine crkveZvonar Bogorodičine crkveZvonar Bogorodičine crkveZvonar Bogorodičine crkveZvonar Bogorodičine crkve

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Pasulj ubica zauvek (2009)

  nedelja
  image
  Radnja filma mogla bi biti smeštena u bilo kojoj urbanoj džungli na svetu. Skladišta puta ilegalne robe, mafijaši s mašinkama i policajci u poslu do guše. Ali ovo...
 • Džetsons (1990)

  nedelja
  image
  Džordž Džetson mora da se preseli sa porodicom, nakon što dobije unapređenje, da vodi jednu fabriku na udaljenoj planeti.
 • Ted - izgubljeni pustolov (2012)

  nedelja
  image
  Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
 • Superman (1941)

  nedelja
  image
  Brži od metka! Snažniji od lokomotive! Leti više od aviona! Ovaj neverovatni vanzemaljac sa planete Kripton "čelični čovek Superman" sa svojom izvanrednom...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.