poster

Glasajte za mene

The Campaign (2012)

komedija | SAD
Reditelj: Jay Roach
Pink Comedy | 16.4.24. | 21:28

Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(24 glasova)

SINOPSIS

Kada dugogodišnji kongresmen Kam Brejdi napravi veliki gaf u javnosti uoči predstojećih izbora, par ekstremno bogatih direktora isplaniraju da kandiduju suparničkog kandidata i time preuzmu uticaj nad svojim okrugom Severne Karoline. Njihov čovek je naivni Marti Hagins, direktor lokalnog turističkog centra. U početku, Marti izgleda kao totalni promašaj, ali uz podršku svog novog pokrovitelja, nemilosrdnog menadžera kampanje i političkih veza njegove porodice, on ubrzo postaje rival koji zadaje brige harizmatičnom Kamu. Dok se dan izbora bliži, između dva kandidata je mrtva trka u kojoj uvrede eskaliraju u fizičko nasilje i sahranjivanje protivnika, u komediji prepunoj podmetanja i prljave igre.

Fotografije

Glasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneWarner BrosGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za meneGlasajte za mene

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.