SINOPSIS

Zoran, apsolvent psihologije iz dobrostojeće građanske obitelji, tek što mu ga otac kupi, naleti motorom na djevojku Bibu kojoj slomi nogu. U strahu od tužbe i plaćanja velike odštete otac traži od Zorana da posjećuje Bibu u bolnici te da se s djevojkom malo druži kako bi odustala od tužbe. Biba živi u predgrađu, iz vrlo je siromašne obitelji, ne krasi je lijep odgoj i ponašanje pa je Zoranovi roditelji ne prihvaćaju, no to ne spriječi Zorana da se oženi s Bibom i njih dvoje počnu živjeti u Bibinoj potleušici. Zoran voli Bibu no ujedno je promatra i proučava kako bi napisao svoj diplomski rad na temu psihičkog odrastanja djevojke iz socijalno razorene obitelji. Zbog raznih ekonomskih nedaća Zoranov i Bibin brak se raspada...
"Daj što daš" priča je o dvoje mladih koji potječu iz potpuno suprotnog socijalnog miljea, koje sudbina spoji te pokušaju pronaći model zajedničkog života bez podrške njegovih imućnih roditelja. Kao i većina Žižićevih filmova i "Daj što daš" kritika je društveno-ekonomskih prilika te je dvoje protagonista prototip društvenog staleža iz kojeg dolaze. Glavnu mušku ulogu tumači kazališni i filmski glumac Sreten Mokrović, kojemu je uloga Zorana prva na filmu, dok Bibu glumi Jasna Opalić, kojoj je ovo prva i jedina uloga na filmskom platnu.

Fotografije

Daj što daš

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.