Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 3/10

SINOPSIS

Smotani Aleks, koga je devojka nedavno ostavila, kreće na iznenadni put sa svojim kolegom iz benda, ekscentričnim Džimom. Pronalaze svoj stil, donoseći zvuk dečjih instrumenata svojim obožavaocima koji ništa ne sumnjaju.
Smotani Aleks, koga je devojka nedavno ostavila, kreće na iznenadni put sa svojim kolegom iz benda, ekscentričnim Džimom. Kanališući svoju unutrašnju energiju deteta i dajući novo značenje izrazu niskokvalitetna muzika, Aleks i Džim pronalaze jedinstveni stil donoseći zvuk dečjih instrumenata svojim obožavaocima koji ništa ne sumnjaju. Dok izvode niz bizarnih nastupa i nekoliko puta doživljavaju katastrofalne situacije, Aleksova i Džimova upornost vodi ih na put odrastanja – pružajući im možda poslednju šansu da ostvare svoje dečačke snove.

Fotografije

Najbolje od Bruklin BradersaNajbolje od Bruklin BradersaNajbolje od Bruklin BradersaNajbolje od Bruklin BradersaNajbolje od Bruklin BradersaNajbolje od Bruklin BradersaNajbolje od Bruklin BradersaNajbolje od Bruklin Bradersa

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.