SINOPSIS

Žena pravi biznis od ubeđivanja sveta da je krupnije samim tim i bolje. Džezmin Bitmor (Monik) je gojazna žena koja pokušava da nađe svoje mesto u mršavom svetu svetske mode.
Džezmin dizajnira svoju modnu liniju za krupnije dame, ali ne uspeva da ubedi sponzore da ima sigurno tržište. Džezmin takođe traga za ljubavlju, ali uviđa da nema mnogo muškaraca koji kroz veličinu njene haljine vide pravu ženu. Džezmin postaje samopouzdanija kad dobija put za dvoje u Palm Springs, gde ide sa najboljom prijateljicom Stejsi (Džonsonova), još jednom krupnom ženom, da se zabave i sunčaju. Na odmoru Džezmin upoznaje Tandija (Džin-Luis), zgodnog i uspešnog doktora iz Nigerije, i otkriva da ga jako privlači. Tandi joj saopštava da se u njegovoj zemlji krupne žene smatraju lepim. Njegov prijatelj Akibo (Godfri) oseća istu privlačnost prema Stejsi. Hoće li se Džezminina sreća u ljubavi proširiti i na ostale stvari, ili je Tandijeva strast prolazna? Ovo je prvi igrani film scenariste i režisera Nnegesta Like.

Fotografije

DebeljuceDebeljuceDebeljuceDebeljuceDebeljuceDebeljuceDebeljuce

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.