SINOPSIS

Kroz pet kratkih priča nazvanih po likovima koji se u njima pojavljuju – Lusi, Edi, Alison, Grejs i Megi – prikazani su snažni odnosi, izgrađeni na nadi i pobedi, koji nam pružaju novi vid razumevanja onoga što se dešava kad se naši voljeni bore s mentalnim oboljenjem. „Lusi“ prati studentkinju prava po kojoj se film i zove, koja se nalazi usred užasa šizofrenije, i koju zadržavaju u zdravstvenoj instituciji gde kroz podršku novog prijatelja, lekove i psihoterapeuta, kreće na put ka izlečenju i obećavajućoj budućnosti. „Grejs“ istražuje bipolarni poremećaj kroz iskustvo tinejdžerke čija se majka bori s tim oboljenjem. „Alison“ je protkan elementima komedije i porodične drame u priči o izlečenju kad se najstarija kćerka Lusi vraća kući s bolničkog lečenja i time zasenjuje vest sestre Alison, koja je upravo saopštila roditeljima da ima novog dečka. „Edi“ istražuje svet depresije viđen očima komičareve žene koja se bori sa saznanjem da je njen muž Edi, koji je toliko voljen, postao tako povučen i ophrvan tugom. „Megi“ opisuje ženu vojnika koja se vraća iz rata svome sinu i ocu, ali njen život potresa posttraumatski stresni poremećaj, i njena advokatica Lusi joj pomaže da ga prevaziđe.

Fotografije

Živeti s ludilom: Pet pričaŽiveti s ludilom: Pet pričaŽiveti s ludilom: Pet pričaŽiveti s ludilom: Pet pričaŽiveti s ludilom: Pet pričaŽiveti s ludilom: Pet priča

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.