SINOPSIS

Originalni, omiljeni praznični klasik nastavlja se posle pet godina sa Ralfijem, Rendijem, mamom i Starcem. Ovoga puta Ralfi je bacio oko na automobil, koji slučajno uništava i pre nego što ga je odvezao iz prodavnice.
Priče su nove, ali je duh bezvremen u ovom urnebesnom nastavku omiljenog prazničnog klasika. Ralfijevi prijatelji Flik i Švarc uskoro pune 16 godina, što američkim tinejdžerima znači samo jedno – i Ralfi je bacio oko na prelepi automobil (da ne pominjemo devojku koja ide uz njega). Nažalost, uništava ga i pre nego što ga je odvezao iz prodavnice i on i njegovi prijatelji moraju da nađu posao kako bi platili štetu. U međuvremenu, Starac i dalje vodi svoj rat u predgrađu, dok Rendi glumi vojnika, a Majka strpljivo čeka da počisti bojno polje.

Fotografije

Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2Božićna priča 2

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.