SINOPSIS

Psiholog udovac, Kris Kelvin, poslat je u svemirsku stanicu Solaris koja kruži oko planete, da istraži misterioznu smrt doktora, kao i psihičke probleme koje osećaju ostali kosmonauti u stanici.
Zasnovan na romanu Stanislava Lema, “Solaris” prati psihologa udovca, Krisa Kelvina, poslatog u svemirsku stanicu koja kruži oko vodene planete Solaris, da istraži misterioznu smrt doktora, kao i psihičke probleme koje osećaju ostali kosmonauti u stanici. Nakon što otkrije da se ostatak posade ponaša čudno i odsutno, Kelvin se još više iznenadi kada u stanici sretne svoju suprugu Kari koja je umrla pre sedam godina. Ubrzo postaje jasno da Solaris poseduje nešto što pokreće potisnuta sećanja i opsesije kod kosmonauta u stanici, zbog čega Kelvin počinje da preispituje svoju percepciju realnosti. Dobitnik specijalne nagrade žirija u Kanu 1972. godine, film “Solaris” je ponovo snimljen 2002. u režiji Stivena Soderberga.

Fotografije

SolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolarisSolaris

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.