SINOPSIS

Viktor, 17-godišnji dostavljač, radi na čuvenoj paragvajskoj pijaci. Jednog dana, tajanstveni muškarac mu nudi 100 dolara da prebaci sedam kutija na tajno mesto na periferiji pijace.
Petak uveče u Asunsionu i temperatura je sve viša. Viktor je 17-godišnji dostavljač, koji sanja da postane poznat i zuri u TV u prodavnici bele tehnike na pijaci broj 4 (čuvenoj gradskoj pijaci). Dobija priliku da dostavi sedam kutija nepoznatog sadržaja u zamenu za sto dolara. Ono što izgleda kao laka zarada, vrlo brzo se komplikuje. Nešto u kutijama je izuzetno traženo i Viktor i njegovi progonitelji ubrzo shvataju da su umešani u zločin o kom ništa ne znaju.

Fotografije

Sedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sandukaSedam sanduka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.