poster

Kralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenje

The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)

Reditelj: Roel Reiné
Nova Max | ponedeljak | 12:46

Ocena: 3.7/10
Ocena korisnika: 5.7/10
(22 glasova)

SINOPSIS

Otkako je doživeo trijumfalan uspon ka moći u prvom blokbasteru „Kralj škorpija“, Matajusovo kraljevstvo je palo i kuga mu je odnela kraljicu. Kao plaćeni ubica mora da odbrani kraljevstvo od zlog tiranina i njegovih avetinjskih ratnika, kako bi dobio priliku da povrati moć i slavu koje je nekad imao. Uz izvrsnu glumu Rona Perlmana („Helboj“) i Bilija Zejna („Titanik“), „Kralj škorpija 3: Bitka za iskupljenje“ podiže fenomen mumije na potpuno novi nivo epske akcije i neprekidne avanture!

Fotografije

Kralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenjeKralj Škorpiona 3:Bitka za iskupljenje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.