SINOPSIS

„Tor: Mračni svet“ na velikom platnu prikazuje zanimljive avanture Tora, moćnog Osvetnika. On pokušava da uspostavi red u kosmosu, ali drevna rasa koju predvodi osvetoljubivi Malekit vraća se da gurne svemir nazad u tamu.
„Tor: Mračni svet“ na velikom platnu prikazuje avanture Tora, moćnog Osvetnika, dok pokušava da spasi Zemlju i Devet kraljevstava od skrivenog neprijatelja, starijeg i od samog svemira. Posle filmova „Tor“ i „Osvetnici“, Tor pokušava da uspostavi red u svemiru, ali drevna rasa koju predvodi osvetoljubivi Malekit vraća se da gurne svemir nazad u tamu. Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin i Asgard ne mogu ništa, Tor mora da krene na najopasnije lično putovanje, na kom će se udružiti sa Džejn Foster i žrtvovati sve kako bi nas sve spasio.

Fotografije

Tor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svetTor: Mračni svet

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.