poster

Tajne i laži savršenog zločina

All Good Things (2010)

Reditelj: Andrew Jarecki
CineStar Fantasy | 25.4.24. | 20:30

Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 6.4/10
(18 glasova)

SINOPSIS

Film je nadahnut istinitom pričom o najozloglašenijem slučaju nestale osobe u istoriji Njujorka. Tajne i laži savršenog zločina je priča o ljubavi i tajanstvenom ubistvu unutar njujorške dinastije vlasnika nekretnina u 1980-ima. Ovaj film producenta i reditelja Endrjua Jareckog (reditelja filma Fridmanovi koji je nominovan za Oskara i producenta filma Catfish) je psihološki triler inspirisan nestankom Keti MekKormak, supruge naslednika imperije, Roberta Dursta. Durst je osumnjičen, ali nikada mu nije suđeno zbog ubistva njegove supruge Keti, koja je nestala 1982. g. i nikada nije pronađena.

Fotografije

Tajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločinaTajne i laži savršenog zločina

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.