poster

Hana i njene sestre

Hannah and Her Sisters (1986)

Reditelj: Woody Allen
Cinemax 2 | nedelja | 09:35

Ocena: 7.9/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(20 glasova)

SINOPSIS

Tri sestre balansiraju između ljubavnih i porodičnih odnosa. Mia Farou i Majkl Kejn glume muža i ženu. Barbara Herši glumi Mijinu sestru koja ima aferu sa Kejnom. A Dajen Vajst, treća sestra, zaljubljuje se u Mijinog bivšeg muža.
Filmski mozaik Vudija Alena, “Hana i njene sestre” govori o životima, ljubavima i preljubama unutar čvrsto povezanog klana umetnika. Hana (Mia Farou) se redovno sastaje sa svojim sestrama, Holi (Dajen Vajst) i Li (Barbara Herši) da razgovaraju o nedeljnim dešavanjima. Ono što ne govore jedna drugoj čini više sporednih radnji u filmu. Hana je udata za računovođu i finansijskog planera Eliota (Majkl Kejn), zaljubljenog u Li, koja živi sa pompeznim umetnikom Frederikom (Maks fon Sidou). U međuvremenu, Holi, neurotična glumica i večito nesrećna u ljubavi, viđa se sa televizijskim producentom Mikijem (Vudi Alen), koji je bio oženjen Hanom i koji tokom većeg dela filma misli da će da umre. Film počinje i završava se scenom večere na Dan zahvalnosti koja je snimana u pravom stanu Mije Farou u Njujorku.

Fotografije

Hana i njene sestreHana i njene sestreHana i njene sestreHana i njene sestreHana i njene sestreHana i njene sestreHana i njene sestreHana i njene sestreHana i njene sestre

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.