Ocena: 3.6/10
Ocena korisnika: 7/10

SINOPSIS

Dana Tilly je nezaposlena glumica. Iako bez novca, mlada glumica odbila se skinuti u jednoj sceni jeftinog filma, a jedva je dobila i tu malu ulogu. Preživljava radeći kao konobarica u baru. Nema ni za stanarinu, najmodavac joj pjeti izbacivanjem iz stana. Pomaže joj jedino njena prijateljica Isabel, koja radi u istom baru. No, njen novi agent Wallace River naziva je i javlja izvanrednu novost: izabrana je među mnogim kandidatkinjama za ulogu koja će trajati jedno veče i za koju će zaraditi deset hiljada dolara! Dana je van sebe od sreće. S Riverom odlazi u vilu bračnog para Thomas, Marca i Lise, i oni joj objašnjavaju što će biti njen posao: kako Lisa širom zemlje predstavlja novi, vrlo skup i ambiciozan građevinski projekat, dogodilo se da bi iste večeri morala biti na dva različita mesta, s podednako važnim potencijalnim investitorima, a jednu od njih će odglumiti Dana. Dana je oduševljena, odmah potpisuje ugovor i bez razmišljanja pristaje na jedini uslov Thomasovih - o svemu nikome ne sme reći ni reči!

Fotografije

Kobno izvođenjeKobno izvođenjeKobno izvođenjeKobno izvođenje

Recenzije


Pregled od hymie
sreda, 03. novembar 2021. 01:18
Having refused to take her top off for a movie, struggling actress Dana Tilly (Nicholle Tom - My Family's Secret) finds herself back relying on her waitressing job to try and make ends meet. But then she finds herself presented with a lucrative and unusual job offer; play the part of businessman Mark Thomas' (Steve Bacic - A Joyous Christmas) wife, Lisa (Emilie Ullerup - The Music Teacher).

While the real Lisa needs to be in another city for a business meeting, Mark needs her to play host... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.