SINOPSIS

Džeka Huksa, bivšeg policajca, korumpirani partner šalje u zatvor zbog droge. DEA mu nudi raniji izlazak iz zatvora i šalje ga u samoubilačku misiju u svet krijumčarenja marihuane.
Godina 1976. je vrlo opasna u Jukatanskom prolazu. Bivšeg policajca Džeka Huksa korumpirani partner šalje u zatvor optužujući ga za zločin povezan s drogom, koji nije počinio. DEA mu nudi raniji izlazak iz zatvora i šalje na izuzetno rizičan zadatak. Mora da raskrinka trgovinu drogom svog bivšeg partnera Frenka Rosija i njegove veze. Huks nema izbora osim da uroni u svet krijumčarenja marihuane, bežeći kroz uski kanal koji razdvaja Kubu i Meksiko, poznat i kao „Oko“, i ode u središte nasilnog kolumbijskog narko-sveta. Na njegovom čelu je Karlos Huerta, okrutni diler droge koji snabdeva Rosija, a koji je zapravo Džekov krajnji cilj. Ali samo ako pobegne iz kolumbijske džungle pre nego što se otkrije njegova tajna veza s Elenom, Huertovom mladom kurtizanom i bude ugrožen njegov život i sloboda, kao i životi njegove ekipe.

Fotografije

Kolumbijska vezaKolumbijska veza

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.