Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 2/10

SINOPSIS

Godine 1967. godine u Jordan stižu desetine hiljada izbeglica iz Palestine. Jedanaestogodišnji Tarek i njegova majka Gajda su u ovom talasu izbeglica. Mučeći se da se prilagodi životu u izbegličkom kampu, Tarek pokušava da nađe izlaz…
Jordan, 1967. U svetu se dešavaju promene: U vazduhu se osećaju novoprobuđena energija, novi stilovi, muzika i zarazni osećaj nade. Međutim, u Jordanu se dešavaju drugačije promene dok se u zemlju slivaju desetine hiljada izbeglica koje prelaze granicu iz Palestine. Razdvojen od svog oca u haosu rata, jedanaestogodišnji Tarek se sa svojom majkom Gajdom nalazi u ovom talasu izbeglica. Smešteni u privremene izbegličke kampove napravljene od šatora i baraka dok ne budu mogli da se vrate, oni čekaju, kao i prethodna generacija koja je stigla 1948. Mučeći se da se prilagodi životu u kampu Harir i u želji da se vidi sa ocem, Tarek pokušava da nađe izlaz i vremenom pronalazi novu nadu. Konačno, njegov slobodni duh i radoznala priroda odvedu ga do grupe ljudi i na putovanje koje će svima promeniti živote.

Fotografije

Kada te videhKada te videhKada te videhKada te videhKada te videhKada te videh

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.