SINOPSIS

Hauardov život menja se iz korena kad jedan od njegovih bivših đaka, sada filmska zvezda, na dodeli Oskara, izjavi da mu je profesor gej. Hauard mora da ubedi ceo grad, verenicu, a posebno sebe da on to zapravo nije.
Srednjoškolci, đaci Hauarda Breketa su zapanjeni. Da li je istina da je njihov omiljeni profesor gej? Ali čekajte malo, ne može biti gej, uskoro se ženi! Ali opet, predaje dramu i, čoveče, obožava ploče Barbare Strejsend... Sve se desilo dok ste rekli keks. Jedan od njegovih bivših đaka postao je holivudska zvezda i nesmotreno doveo Hauardovu seksualnu opredeljnost u pitanje. Ni manje ni više nego na dodeli Oskara. Momentalno, Hauardov spokojni život u Grinlifu u Indijani menja se iz korena. Grinlif postaje meta medijske potere u kojoj je Hauard mamac. Piter Maloj, lukavi i agresivni televizijski reporter, odlučan je da navede Hauarda da kaže istinu. U međuvremenu, Hauard treba da se za nekoliko dana oženi Emili Montgomeri, verenicom koju zavlači pune tri godine.

Fotografije

Reći ili prećutatiReći ili prećutatiReći ili prećutatiReći ili prećutatiReći ili prećutati

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.