SINOPSIS

Novopečeni mladenci Skot i Kristin moraju da otkažu medeni mesec, jer im iznenada umire kum Lampi. Odlaze na Srednji zapad da organizuju sahranu i saznaju da njihov prijatelj nije bio onakav kakvim su ga smatrali.
Koliko zaista poznajemo naše najstarije prijatelje? Šta ako će vas pamtiti na osnovu jedne odluke, jednog čina, jednog trenutka? Kad njihov nepodnošljivi i pijani kum Lampi iznenada umre na njihovom venčanju u Feniksu, mlada i mladoženja su primorani da otkažu medeni mesec i odlete na snežni Srednji zapad da bi mu organizovali sahranu. Transport Lampijevog tela samo je početak avanture, jer njihova dobronamerna žrtva nailazi na iznenađenja na svakom koraku . I kad ih put nanese do 15-godišnje devojčice u malom, severnom gradu u Minesoti, shvataju da Lampi nije bio onakav kakvim su ga smatrali.

Fotografije

Kum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živKum nije živ

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.