SINOPSIS

Namenjena celoj porodici, ovo je priča u čijoj pozadini je društvo u kojem su politika i kriminal tako čvrsto isprepleteni da ne mimoilaze ni naizgled finu građansku porodicu u kojoj, kao predstavnik novih naraštaja, odrasta glavna junakinja. Film o sazrevanju, odnosu mladih prema odraslima, ali i o važnosti opredeljivanja malih i velikih prema dobru i zlu.

Julija živi sa roditeljima koji je mnogo vole i pomalo zanemaruju. Jednog dana, kada je ostala sama kod kuće, Julija pušta u stan sumnjivog anketara Nikolu.
Nikola najpre pokušava da krade, a kad ga Julija u tome spreči, oni se sprijatelje. Na rastanku Julija pokloni Nikoli neke roditeljske stvari - mamine minđuše i tatin pasoš.

Šest meseci kasnije, Julija saznaje da je, zbog očevog nestalog pasoša, njena porodica u opasnosti, a shvata i da je ona sama kriva za to. Od tog trenutka, uz pomoć školskog druga Pegija i neobične bake Eme, Julija tajno radi na tome da pronađe Nikolu i vrati očev pasoš. Usput, otkriva još mnogo toga o svojim roditeljima, društvu na klimavom tlu tranzicije i umešanosti njenih roditelja u loše stvari iz kojih će ih na kraju ona izvući.

Fotografije

Princ od papira

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Braća vetra (2015)

    image
    Lukas i njegov otac žive u austrijskim Alpama. Međutim, život im je obeležila tragedija. Lukasova majka poginula je u požaru, pa on izrasta u povučenu osobu. Otac...
  • Hanni & Nanni (2010)

    image
    A drama centered around twins attending the same boarding school.
  • Dečak oluje (2019)

    image
    „Dečak oluje“ je priča zasnovana na bezvremenoj australijskoj noveli Kolina Tijela o vrlo neobičnom i bezuslovnom prijateljstvu. Glavnu ulogu tumači Džefri Raš,...
  • Hanni and Nanni 2 (2012)

    image
    Summer break is over and the twins return to Lindenhof, which has changed very much because Mademoiselle Bertoux has taken over while Mrs. Theobald is traveling.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.